Juletræ 200-250 cm

DKK500.00

Juletræ af sorten Normannsgran leveret i højden 150-200 cm. Den foretrukne højde i hjemmet.

Levering:

Bestil inden fredag kl 20:00 og få træet leveret søndag

Vi levere juletræet lige til din dør.

HUSK at skriv i bemærkninger ved check ud, hvis du ikke er hjemme og du har et bestemt sted træet skal slå.

Køb vores andel størrelse juletræ her

Kategori:

Juletræet er naturligt dyrket i vores egen plantage i Danmark, som vi har haft i mere end 30 år.

Igennem mere end 6 år er dette træ blevet passet og plejet efter helt specifikke retningslinier og af de dygtigeste medarbejdere. 

Leveringen: Leveringen sker indenfor 7 dage. 

Hvis du er hjemme slipper du for besværet og vi sætter juletræet helt ind i stuen for dig. Hvis du ikke er hjemme bedes du skrive i bemærkninger under check ud, hvor du ønsker at få afleveret dit træ. 

Hvis du ønsker en specifik uge at få leveret dit juletræ i bedes du ligeledes skrive dette i bemærkning, ellers vil dit juletræ blive begyndt forarbejdet.

Afhentning:  Husk at vi også tilbyder afhentning af træet igen for kun 100 kr. dette skal blåt tilføjes til kurven ved købet af træet. 

VI ANBEFALER…

Vi anbefaler at man pakker sit juletræ ud, ryster det og lader det stå i ca. 24 timer udenfor, så det kan få lov til at folde sig rigtigt ud. 

Ønsker man at træet skal holde længst, anbefales det at anskaffe sig en fod, hvor man kan komme vand i. Hvis du har mulighed for at skære 2 cm. af stammen af så træet får et helt frisk snit ville dette være optimalt, derved vil træet suge vandet bedre op og holde bedre på nålene.