Juletræ 250-300 cm

DKK600.00

Juletræ af sorten Normannsgran leveret i højden 150-200 cm. Den foretrukne højde i hjemmet.

Levering:

d. 20/12-2020

Vi levere lige der hvor du gerne vil have dit træ placeret.

HUSK at skriv i bemærkninger ved check ud, hvis du ikke er hjemme og du har et bestemt sted træet skal slå.

Køb vores andre juletræer her

 

Kategori:

Juletræet er naturligt dyrket i vores egen plantage i Danmark, som vi har haft i mere end 30 år.

Igennem mere end 6 år er dette træ blevet passet og plejet efter helt specifikke retningslinier og af de dygtigeste medarbejdere. 

Leveringen: Leveringen sker indenfor 7 dage. 

Hvis du er hjemme slipper du for besværet og vi sætter juletræet helt ind i stuen for dig. Hvis du ikke er hjemme bedes du skrive i bemærkninger under check ud, hvor du ønsker at få afleveret dit træ. 

Hvis du ønsker en specifik uge at få leveret dit juletræ i bedes du ligeledes skrive dette i bemærkning, ellers vil dit juletræ blive begyndt forarbejdet.

Afhentning:  Husk at vi også tilbyder afhentning af træet igen for kun 100 kr. dette skal blåt tilføjes til kurven ved købet af træet. 

VI ANBEFALER…

Vi anbefaler at man pakker sit juletræ ud, ryster det og lader det stå i ca. 24 timer udenfor, så det kan få lov til at folde sig rigtigt ud. 

Ønsker man at træet skal holde længst, anbefales det at anskaffe sig en fod, hvor man kan komme vand i. Hvis du har mulighed for at skære 2 cm. af stammen af så træet får et helt frisk snit ville dette være optimalt, derved vil træet suge vandet bedre op og holde bedre på nålene.